مواد لازم برای کوکی گردوئی

آرد گندم :۱ پیمانه

نمک :½ قاشق چایخوری

کره :۱ پیمانه

شکر قهوه ای :¾ پیمانه

زرده تخم مرغ :1 عدد بزرگ

گردوی خرد شده :۲/۳ پیمانه

گردوی نصف شده :برای تزئین

طرز تهیه کوکی گردوئی

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در یک ظرف کوچک، آرد و نمک را با هم الک می کنیم. در یک ظرف بزرگ، کره و شکر را می ریزیم و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه با درجه متوسط همزن می زنیم تا کاملاً یک دست شود. سپس زرده تخم مرغ را به آنها اضافه می کنیم و باز هم می زنیم تا کاملاًً مواد مخلوط شوند. درجه همزن را روی کند می گذاریم و مخلوط آرد و نمک را کم کم به آنها اضافه می کنیم. مواد را زیاد مخلوط نمی کنیم، فقط در حدی که مواد مخلوط شده و یک دست شوند. گردوهای خرد شده را نیز به مایه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.با یک قاشق بستنی، از مایه بر می داریم و در سینیِ فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم با فاصله از هم می گذاریم. پس از اینکه تمام مایه را در سینی چیدیم، روی هر یک از آنها نصف گردو قرار می دهیم.سینی را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها بپزد.

نکات تکمیلی در مورد کوکی گردوئی

کوکی گردوئی جزو کیک و شیرینی – کلوچه و کوکی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
کوکی گردوئی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

درباره user